IntuÔtieve- en Ontwikkeling

Cursussen en workshops in 2016

De cursussen starten in januari in Almelo.

De cursussen starten zijn in januari en september 2016 mits er voldoende deelnemers zijn ingeschreven. Indien nodig een extra cursus. Deze cursussen worden in het wijkcentrum EGBERTUS te Almelo. 11 Lessen per cursus en deze worden 1 x per 2 Š 3 weken† gegeven. Bouwwerken: 11 lessen per kalenderjaar.De kosten van de 11 delige cursus zijn Ä 220.00 (of in 3 termijnen van Ä 75,=). Bij voldoende aanvragen kunnen de cursus overdag en/of andere plaats gegeven worden. De workshop start begin maart 2014 (inschrijven via mail kan al), alleen in het weekeinde. Anders in overleg met de deelnemers.

De cursussen zijn voor iedereen toegankelijk. Deze zijn geen hapklare cursus brokken, daar er werkelijk hard gewerkt moet worden aan de eigen levenslessen. De cursussen worden ondersteund met behulp van alfatechnieken, voor het inrichten van je eigen plekje (ziel). Een plekje voor rust en inzicht.

De mensen die zich bezig houden met bouwwerken ( diversen onderwerpen), spreken van verlichting door het inzicht en zelf kennis die zij opgedaan hebben.

Enkele onderwerpen uit de cursussen en workshops zijn:

Ontwikkeling van aanleg- en gevoeligheden / blokkades en verslaving / beschermers(gidsen) / aanleg en pijngrens / wat is pijn en de oorsprong / energie en bewustzijn / agressie: mannen en vrouwen / wie ben ik? / omgaan met levenservaringen / wat is paranormaal / kennis: eigen -geleidegidsen / stromingen en groepsvormingen / onze taak in dit geheel / hoe overleeft de aarde./leren loslaten van onbelangrijke zaken/ diverse vormen van energieŽn en symbolen. Bescherming eigen energie en dat van anderen die negatief zijn, niet alleen bij leven maar ook bij het sterven.

Titels Cursussen/workshops 2016 Combinatie v.d. cursus is ook mogelijk

 

 

 

 

Cursussen:†† # Ontwikkeling van en naar jezelf

†††††††††††††††††††††† # E.M.E. energie - materie - energie

††††††††††††††††††††† # Wie ben ik en waarom leef ik?

††††††††††††††††††††† #.EnergieŽn 1 en 2.

†††††††††††††††††††† #.Bouwwerken 2 groepen.

 

Workshops: # Leren loslaten.

†††††††††††††††††††† # Leven met pijn is dat nodig?

2

0

1

6

 

Tekstvak:      Folder van alle cursussen